10.08.2012, 23:28
Hallo,
da mich das Projekt C3 schon länger beschäftigt habe ich was gefunden was mir evtl zusagt.
1970 Corvette For Sale
$28500 –
Mileage:71,000 –
Body Type:Convertible
Engine:350Horsepower:355
Transmission:4 Speed
Exterior Color:Red
Interior Color:Black
GM ZZ4 CRATE MOTOR 350 CU IN/355 HP INSTALLED @64,500 MI WITH HOOKER HEADERS AND SIDE PIPES, MSD HIGH PERFORMANCE IGNITION, HURST COMPETION SHIFTER REBUILT TRANSMISSION AND NEW CLUTCH INSTALLED @ 66,000 MI. NEW SEAT COVERS, CENTER CONSOL AND GAUGE COVERS. CRAIGER FIVE SPOKE WHEELS AND NEWER TIRES. CAR WAS COMPLETELY STRIPPED AND PROFESSIONALY PAINTED ALL CHROME REPLACED OR RECHROMED. MANY SHINE AND SHOW AWARDS.
Leider habe ich iM. keine anderen Bilder als diese.
Wäre damit eine H Zulassung möglich?
Grüße
Udo
da mich das Projekt C3 schon länger beschäftigt habe ich was gefunden was mir evtl zusagt.
1970 Corvette For Sale
$28500 –
Mileage:71,000 –
Body Type:Convertible
Engine:350Horsepower:355
Transmission:4 Speed
Exterior Color:Red
Interior Color:Black
GM ZZ4 CRATE MOTOR 350 CU IN/355 HP INSTALLED @64,500 MI WITH HOOKER HEADERS AND SIDE PIPES, MSD HIGH PERFORMANCE IGNITION, HURST COMPETION SHIFTER REBUILT TRANSMISSION AND NEW CLUTCH INSTALLED @ 66,000 MI. NEW SEAT COVERS, CENTER CONSOL AND GAUGE COVERS. CRAIGER FIVE SPOKE WHEELS AND NEWER TIRES. CAR WAS COMPLETELY STRIPPED AND PROFESSIONALY PAINTED ALL CHROME REPLACED OR RECHROMED. MANY SHINE AND SHOW AWARDS.
Leider habe ich iM. keine anderen Bilder als diese.
Wäre damit eine H Zulassung möglich?
Grüße
Udo
Grüße
Udo
Udo